Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Review για την A la mode παλετα σκιων της Too Faced !

Γεια σας κοριτσια μου! Σημερα σας εχω ενα review για την παλετα A la mode απο την περιορισμενης εκδοσης συλλογη της Too faced,  Pardon my french για το καλοκαιρι του 2014!


Τα χρωματα της παλετας ειναι εντυπωσιακα και απολυτα καλοκαιρινα. Οι σκιες αναλογα με τον συνδιασμο χρωματων που θα επιλεξετε μπορουν να φορεθουν και για πρωινο μακιγιαζ αλλα και για βραδινο.


Αυτές οι 3 σκιες ειναι πολυχρηστικες. Μπορουν να φορεθουν και ως σκιες , στο καπακι του ματιου αλλα και ως highlighter. H αποδοση τους ειναι εξαιρετικη και η υφη τους βελουδινη και πουδρενια


Τα βασικα χρώματα αυτης της παλετας ειναι σε 6 υπεροχες αποχρωσεις, πολυ εντονη χρωματικη αποδοση με ενα περασμα. Πολυ καλης ποιοτητας σκιες με πολυ καλη διαρκεια. Μπορειτε ενα παρατεινεται την διαρκεια των σκιων με καποιο primer.



 Μεσα στην παλετα συμπεριλαμβανοταν και ενας οδηγος με καποια προτινομενα μακιγιαζ που μπορειτε να κανετε με αυτες τις αποχρωσεις! 



Είναι μια παλετα που σίγουρα αξιζει τα λεφτα της . Εχει πολυ ωραια συσκευασια , τελειες αποχρωσεις , πολυ καλη ποιοτητα και αρκετα καλη διαρκεια ! Τι αλλο να ζητησουμε απο μια παλετα? 


                      Αυτά απο'μενα! Θα τα πουμε σε καποιο επομενο ποστ φιλια πολλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου