Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Time4beauty review (οικονομικά καλλυντικά)

Γεια σας κοριτσια μου! Ειμαι εδω σημερα με ενα ποστ που αφορα οικονομικα καλλυντικα , που ολες αγαπαμε! Πριν απο αρκετες μερες η σελιδα time4beauty ειχε την καλοσυνη να μου στειλει μερικα προιοντα προς δοκιμη. Εγω λοιπον τα δοκιμασα και θα σας πω την αποψη μου γι'αυτα!





Αυτα ειναι λοιπον τα πραγματακια, παμε να τα δουμε αναλυτικοτερα!




  • Θα ξεκινησω με δυο μασκαρα. Μια μπλε ηλεκτρικ απο την sixteen cosmetics & μια μελιτζανι απο την beauty line cosmetics. Αρχικα να πω , πως και οι 2 εχουν τριχινα βουρτσακια οπως φαινεται και στις φωτογραφιες. Καμια απο τις 2 δεν θα δωσει το εφε των ψευτικων βλεφαριδων , ομως ειναι ιδανικες για καθημερινη χρηση και ακρως καλοκαιρινες μιας και εχουν και χρωμα! Διαχωριζουν τις βλεφαριδες πολυ καλα και κατα την γνωμη μου της beauty line δινει περισσοτερο ογκο αλλα οχι οσο χρωμα δινει η μπλε. Πολυ οικονομικα προιοντα, αξιζουν τα χρηματα τους!


Ενα προιον-εκπληξη, ενα ρουζ απο dido. Τελεια αποχρωση, προσδιδει ενα χρωματακι υγειας στο προσωπο .Δεν χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα μιας και εχει αρκετα καλη αποδοση!

  • Αρωματακια τσαντας, στα 10ml , αρωμα καρπουζι( ΤΕΛΕΙΟ ) και αρωμα musk. Summer essentials!



  • Eπομενα πραγματακια ειναι 2 μολυβια και ενα κραγιον. Το μολυβι για τα χειλη το λατρεψα! Ειναι ενα εντονο καρπουζι που αφηνει ματ τα χειλη, χρειαζεται καποιο lip balm απο κατω για να μην ξηρανει τα χειλη και κραταει αρκετες ωρες, ειναι απο την εταιρια DV. To διπλο μολυβακι colours ειναι σε δυο πολυ ομορφες αποχρωσεις , δεν ειναι πολυ μαλακο αλλα ουτε και σκληρο με μια βαση στα ματια διαρκει αρκετες ωρες. Το κραγιον απο την sixteen δεν μου ταιριαξε λογω της πολυ ανοιχτης αποχρωσης που επελεξα και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη

  • Για το τελος αφησα 2 προιοντα που με ενθουσιασαν! Ειναι ενα μανο απο την sixteen και απο την g . Kαι τα 2 ειναι πολυ καλοκαιρινα και πραγματικα στεγνωνουν σε 60' χωρις υπερβολες! Το πρασινο μανο κρατησε στα νυχια μου 6 μερες χωρις να φθαρθει καθολου, ενω το γαλαζιο κρατησε επισης αρκετες μερες χωρις να χαλασει!
  • Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο ολα τα προιοντα, εκτος απο το κραγιον για το οποιο επελεξα εγω την αποχρωση και απλα δεν ταιριαξε σε'μενα! Κατα τ'αλλα εμεινα πολυ ικανοποιημενη και απ'τα προιοντα αλλα και απο την εξυπηρετηση των ανθρωπων του time4beauty , σιγουρα στο μελλον θα κανω καποια παραγγελια απο αυτο το site γιατι πραγματικα αξιζει!


Φιλια πολλα <3

2 σχόλια:

  1. το αρωμα καρπούζι το έχω κ εγώ κ είναι θεικο!
    τα ρουζ της dido θέλω να τα δοκιμάσω για οικονομικα λενε οτι ειναι αρκετα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολυ οικονομικο και αξιζει τα λεφτα του πραγματικα :)

      Διαγραφή