Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Bioten event

Καλησπερα κοριτσια! Την Παρασκευη παραβρεθηκα στο event της bioten ,για την παρουσιαση της ακρως ενδιαφερουσας ,νεας κατηγοριας προιοντων και περασα τελεια!




Η νεα κατηγορια λοιπον ειναι κρεμωδη ντους και αφρολουτρα σε 3 διαφορετικα αρωματα! Το αφρολουτρο που απεικονιζεται στην πρωτη φωτογραφια εχει απιστευτο αρωμα και για εμενα ειναι το πιο ωραιο απο τα 3! Ειναι το βουτυρο κακαο και macadamia.


Μετα την παρουσιαση μια εκπληξη μας περιμενε. Ο γνωστος σε ολους Νοτης Χριστοδουλου μας μιλησε για διαφορα style διακοσμησης μπανιου και για το feng sui. Επισης, στο event γνωρισα πολλες bloggers και youtubers που ηταν συμπαθεστατες και πολυ γλυκες!

Φευγοντας λοιπον απο το event εδωσαν σε καθε μια απο εμας απο 2 μπαμπου για αγαπη και ευημερια! 

Επομενο δωρακι που μας εδωσαν ηταν ολη η καινουργια σειρα , που θα κυκλοφορησει στα ραφια των καταστηματων σε λιγες μερες, σε πολυ καλες τιμες! Τα αλλα 2 αρωματα ειναι με μελι & εκχυλισματα βαμβακιου και lime και εχουν και αυτα παρα πολυ ομορφα αρωματα! 

Αυτα απο 'μενα φιλια πολλα!

4 σχόλια:

  1. Γεια σου Μαράκι! Τέλειο το event πράγματι! Τα αρώματα καταπληκτικά τόσο αυτού με το βούτυρο κακάο, όσο και αυτό με το λαιμ! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και εύχομαι να τα ξαναπούμε από κοντά σύντομα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω χαρηκα πολυ που σε γνωρισα, σιγουρα θα τα ξαναπουμε κ' απο κοντα . Φιλια πολλα!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία πραγματάκια αναμένουμε δηλαδή από Bioten ! Nα σε ρωτήσω κάτι σε για αυτά τα event πως ενημερώνεστε ? Γιατί διαθέτω και εγώ blog και ήθελα να παίρνω μέρος σε τέτοια event .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στελνεις στην εταιρια καποιο μηνυμα, ενημερωνεις για το blog σου και εκεινη οταν διοργανωσει καποιο event σε ενημερωνει :)

      Διαγραφή