Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

It's a haul time!

Γεια σας κοριτσια μου! Επιστρεψαμε στις βασεις μας με τον ερχομο του Σεπτεμβρη και σιγα σιγα η διαθεση μας γινεται πιο φθινοπωρινη . Σημερα εχω να σας δειξω τις τελευταιες αγορες που εχω κανει ολο τον Αυγουστο και μεχρι τις αρχες Σεπτεμβρη!

Αυτα ειναι τα πραγματακια μου λοιπον! Τα περισσοτερα ειναι αγορες που ηθελα πολυ καιρο τωρα

  • Πηρα να δοκιμασω 2 σαμπουαν της elvive , επιφυλασσομαι , δεν τα εχω δοκιμασει ακομα ! Το μπλε απο την σειρα fibrology εχει πολυ ωραια μυρωδια ενω το ροζ που υποσχεται ογκο και λαμψη δεν εχει καποιο ιδιαιτερο αρωμα! 

  • Αγορασα ενα bath bomb απο την fresh line που πραγματικα μυριζει μεθυστικαα ! Η τιμη του ηταν αρκετα τσιμπημενη στα 5,70€ (αουτς) 

  • Αχ..αχ.. Πολυαγαπημενη αγορα! Ηθελα εδω και πααρα πολυ καιρο το πινελο 217 απο την mac ιδανικο για blending και πραγματικα δεν μετανιωνω καθολου γι'αυτη την αγορα! Το πινελο ειναι φανταστικο και δινει αλλη διασταση στο μακιγιαζ των ματιων ! 
  • Μαζι με το πινελο εκανα και μια αγορα της στιγμης, πηρα το κραγιον kinda sexy, στην πιο ομορφη nude αποχρωση που εχω δει! 
  • (Δειτε και το swatch)



  • Επομενα πραγματακια ειναι απο την dalon και την beauty line ! 
  • Η μασκα πρασινου αργυλου που εψαχνα πολυ καιρο και την βρηκα στα gallerie de beaute στο the mall ,ενα λαδακι σωματος με καρυδα και ενα nail art με πολυ λεπτο πινελακι . 
  • Δεν εχω καποια εμπεριστατωμενη αποψη για κανενα απο τα 3 αλλα σκοπευω να κανω review για τη μασκα αργυλου, συντομα!

  • Τελευταια πραγματακια ειναι ενα anti-redness primer απο catrice και ενα κραγιονακι απο mineral cosmetics .
  •  Το primer μου αρεσε αρκετα, ειναι πρασινο και προσαρμοζεται στο χρωμα της επιδερμιδες, δεν βλεπω καποια δραματικη μειωση στις κοκκινιλες αλλα σιγουρα βλεπω βελτιωση. Εχει ματ αποτελεσμα αλλα εχει και κατι σαν σιμερ μεσα , οποτε σε καμια περιπτωση δεν φοριεται μονο του. 
  • Το κραγιονακι εκανε μολις 1€ , το χρωμα ειναι πολυ εντονο και δεν νομιζω πως θα το φορεσω

Αυτες ηταν οι αγορες μου τον τελευταιο καιρο! Ελπιζω να σας αρεσαν, πολλα φιλια! 

8 σχόλια:

  1. Με γεια σου Μαρία! Την άργιλο της Dalon την βρίσκω στα Hondos και για 4 ευρώ είναι αξιοπρεπέστατη με έχει βοηθήσει αρκετά με την ακμή, το kinda sexy είναι υπέροχο nude χρωματάκι, όσο για τα κραγιόν της mineral τα θεωρώ πεταμένα λεφτά κ ας έχουν μόνο 1 ευρώ! Με εκνευρίζουν αφάνταστα!χαχαχα Φιλιάα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την αργυλο δεν ειμαι ακομα σιγουρη ,το kinda sexy ειναι υπεροχο! Και εγω δεν ενθουσιαστηκα καθολου με τα κραγιον της mineral.

      Διαγραφή
  2. Τέλεια όλα τους, με γεια σου!!!
    Δεν έχω δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα αυτά αλλά η μάσκα αργίλου πραγματικά απίθανη!!
    Φιλιά :)
    http://beautylittlesecretssd.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σου!!! πολύ ωραίες αγορές!!! εμένα το κραγιονάκι μου αρέσει πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωω πολυ και'μενα το κραγιον μαζι με το πινελο ηταν οι αγαπημενεσ μου αγορες <3

      Διαγραφή