Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Cherrybox seasonal κουτακι φθινοπωρου!

Γεια σας κοριτσια! Μετα απο αρκετα σκεψη αποφασισα να παραγγειλω ενα συνδρομητικο κουτακι, μιας και ειχα αρκετο καιρο. Αναμεσα στο glowbox και στο cherrybox, κατεληξα στο 2ο!

 Παμε να δουμε τι περιειχε η δικη μου seasonal συνδρομη:


Μολις ανοιξα το κουτακι και παρολο που ειχα δει απο αλλες κοπελες που το ειχαν παραλαβει , ενθουσιαστικα με το περιεχομενο!

Επιτελους απεκτησα και εγω μια steamcream! Εχω ακουσει τοσο καλα λογια γι'αυτη την ενυδατικη κρεμα , που σκοπευα αρκετο καιρο να την αγορασω και να που ηταν στο κουτακι μου!
Μυριζει λεβαντα και αυτο ειναι το μονο αρνητικο που μπορω να πω μονο και μονο επειδη εμενα προσωπικα με απωθει η μυρωδια της. Το κουτακι που μου ετυχε ειναι ομορφο και προτοτυπο

Επομενο προιον ειναι ενα επαγγελματικο βερνικι απο την εταιρια aden σε μια πολυ ομορφη ,φθινοπωρινη, καφε αποχρωση. Θα το τιμησω σιγουρα!


Μασκα απολεπιστικη με βερικοκο απο montagne jeunesse , αγαπημενη εταιρια για μασκες προσωπου!

4 σωληναρια θεραπειας για τα μαλλια, μετα τη φθορα απο το καλοκαιρι (ηλιος,θαλασσα κλπ), απο την εταιρια kms california


2o αγαπημενο προιον στο κουτακι μου (μετα τη steamcream!) ειναι αυτο το ρουζακι απο την mememe, πανεμορφη συσκευασια και πολυ γλυκια αποχρωση

Τελευταιο προιον μεσα στο κουτι ειναι ενα gloss απο aden. Η χρωματικη του αποδοση ειναι αρκετα καλη για lipgloss και μυριζει φραουλενια

Το κουτι σε αναλογια τιμης και περιεχομενου πραγματικα αξιζε! Κοστισε 20 ευρω και η συνολικη αξια των προιοντων που περιειχε , ανερχεται στα 72,30 ευρω!
Τα προιοντα ηταν ΟΛΑ full size και με αφησαν ολα απολυτα ικανοποιημενη.

Αυτα απο'μενα, ελπιζω να σας αρεσε αυτο το ποστ
φιλια πολλα!



2 σχόλια: