Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Sammy Dress παλετα με concealer Review

Γεια σας κοριτσια! Πριν απο λιγο καιρο συνεργαστικα με το ασιατικο site Sammy Dress το οποιο μου εστειλα καποια πραγματακια να δοκιμασω και να σας πω την γνωμη μου, εκ των οποιων και μια παλετα με concealer, για την οποια θα σας μιλησω σημερα !


Αυτη ειναι η παλετα και καλυπτει απο την πιο σκουροχρωμη μεχρι την πιο ανοιχτοχρωμη επιδερμιδα.
Φυσικα δεν γινεται να χρησιμοποιηθουν ολες  οι αποχρωσεις(τουλαχιστον οχι κατω απο τα ματια) , καθως σε καμια περιπτωση δεν ταιριαζουν ολες, σε ολες τις επιδερμιδες.
Αλλα το καθε concealer μπορει να εχει αλλη χρηση!
Αυτα ειναι μερικα swatches απο δεξια προς τα αριστερα, οι πιο σκουροχρωμες αποχρωσεις , για να δειτε πως γραφουν. Η υφη τους ειναι κρεμωδης .
Δεν ειναι αρκετα σταθερα για κατω απο τα ματια, διαρκουν 3-4 ωρες . Ειναι ομως αρκετα καλυπτικα .

Αυτες ειναι οι 4 πιο περιεργες αποχρωσεις απο ολη την παλετα. H ροζ αποχρωση δινει φως στην επιδερμιδα, η πρασινη εξουδετερωνει τις κοκκινιλες και τα σπυρακια, η κιτρινη εξουδετερωνει τυχον φλεβες που εχουμε στο προσωπο.
 Η ασπρη αποχρωση ειναι ανεπαισθητη και εχει πολυ σιμερ, υποθετω πως μπορει να χρησιμοποιηθει ως highlighter (δεν το εχω επιχειρησει)
Φυσικα μιλαμε για μια πολυ οικονομικη παλετα που η τιμη της ειναι γυρω στα 5 $ , επομενως η ποιοτητα δεν μπορει να ειναι εξαιρετικη. 
Παρ'ολα αυτα ειναι μια πολυ καλη λυση, αφου περιλαμβανει ολα τα απαραιτητα concealer και η ποιοτητα της δεν ειναι κακη. 

Αυτα απο'μενα φιλια πολλα!

2 σχόλια:

  1. ωραια παλετα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι χρησιμη σε καποιον που δεν ειναι επαγγελματιας..εχει καποια χρωματα που δεν θα χρησιμοποιουσα ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυσκολα χρησιμοποιουντε ολα ,πραγματι! Ισως οι πιο σκουροχρωμες αποχρωσεις κανουν για κοψιματα

      Διαγραφή