Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Empties Μαιου!

Καλησπερα κοριτσια μου! Εδω και μερικες μερες μπηκε ο Ιουνης , ο 1ος μηνας του καλοκαιριου και η διαθεση (οπως και η θερμοκρασια) εχει αρχισει και ανεβαινει σε πολυ γρηγορους ρυθμους!
Μαζεψα μερικες αδειες συσκευασιες με προιοντα που εφτασαν στο τελος τους, παμε να τα δουμε αναλυτικοτερα!


Αυτα ειναι τα προιοντα που τελειωσαν , θα σας πω λιγα λογια για το καθενα πιο κατω

Τελειωσα 3 συσκευασιες προιοντων για τα μαλλια. Το γνωστο σαμπουαν σε ολους, Johnson's που μετα απο πολλα πολλα χρονια το θυμηθηκα και το λατρεψα ξανα απο την αρχη! Ενα σπρευ για αναλαφρα μαλλια απο την pantene , το οποιο μυριζει καλοκαιρι αφηνει τα μαλλια ευκολοχτενιστα και ανεμελα με μια ελαφρια τελεια μυρωδια ,εχω ηδη αγορασει νεα συσκευασια αυτου του προιοντος.
Τελευταιο προιον για τα μαλλια ειναι μια μασκα μαλλιων jean iver σε travel size την οποια μου την εστειλε η εταιρια για να την δοκιμασω, δυστηχως ομως περα απο την πολυ ομορφη μυρωδια που ειχε δεν προσφερε κατι στα μαλλια μου και προσωπικα, δεν θα αγοραζα αυτο το προιον στην κανονικη του συσκευασια.

Αλλο ενα πακετο με ξεβαφτικα μαντηλακια septona, εφτασε στο τελος του, φυσικα θα ξανααγορασω αυτα τα μαντηλακια γιατι περα απο το οτι ειναι πολυ οικονομικα ειναι και ποιοτικα πολυ καλα!
Δοκιμασα μερικα δειγματα απο την εταιρια gerovital , αρκετα για να σχηματισω την δικη μου αποψη για τα συγκεκριμενα προιοντα. Aρχικα χρησιμοποιησα το Gerovital Acne Stop
Anti-Microbial Foaming Gel
και μετα απο αυτο χρησιμοποιουσα το Purifying Sebum Control Cream.
Μπορω να πω πως μετα απο αρκετες μερες χρησεις των προιοντων εβλεπα καποια διαφορα στην ακμη αλλα και στην υφη της επιδερμιδας, να τονισω ομως πως εχω "αραιη" ακμη, δηλαδη εχω απλα μερικα ξεσπασματα σε ορισμενα σημεια του προσωπου και δεν εχω μεγαλο προβλημα .Οποτε σε κοπελες με μεγαλο προβλημα ακμης δεν ξερω πως θα λειτουργησου. 
Τελειωσα και το sos spot killer απο την essence το οποιο ειναι ενα υγρο το οποιο τοποθετειτε με το πινελακι στα σημεια που εχουμε εμφανισει κοκκινιλα ή καποιο ενοχλητικο σπυρακι και με μερικες χρησεις αυτο "ξεραινεται" και εξαφανιζεται. Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω ενα παρομοιο προιον απο το clinique για το οποιο θα σας μιλησω λειαν συντομως!


Τελειωσα ακομα μια συσκευασια απο το αγαπημενο μου αποσμητικο pear & beauty της nivea και μια μασκαρα της maybelline, την one by one που εχει πλαστικο χοντρο βουρτσακι


Τελευταιο empty προιον ειναι ενα αρωμα του οικου versace. Δυστηχως εφτασε στο τελος του και ηταν ενα αρωμα που ειχα χιλιοευχαριστηθει ειδικα τα πρωινα! Εχει ελαφρυ γλυκο αρωμα που παραπεμπει σε ανοιξιατικα τοπια!

Αυτα ηταν τα empties μου, ελπιζω να σας αρεσαν ! 
Φιλια πολλα !

4 σχόλια:

  1. To σπρέι pantene το χρησιμοποιώ και εγώ αλλά δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι ! Ένα είναι σίγουρο έχει τέλεια μυρωδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα λεφτα του θεωρω πως ειναι αρκετα καλο και αναλαφρο!

      Διαγραφή
  2. Το σπρέι της Pantene το λατρεύω! Μου κίνησες την περιέργεια με τα μαντηλάκια της Septona, θα τα δοκιμάσω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή