Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Olive soap bar soaps review

Γεια σας κοριτια! Πριν απο αρκετο καιρο η εταιρια olive soap bar που φτιαχνει χειροποιητα σαπουνια, μου εστειλε ενα πολυ ομορφο και ευφανταστο πακετακι. Παμε να δουμε τι περιειχε!




Οι συσκευασιες ειναι πραγματικα , στολιδια! Μονο και μονο το περιτυλιγμα τους σε προιδεαζει για το ποσο καλοφτιαγμενα θα ειναι ολα τα προιοντα 
Αυτα τα 2 σαπουνακια ηταν τα πιο ομορφα. Αριστερα στην εικονα ειναι εκεινο που περιεχει εκχυλισματα καρυδας και πεπονιου. Το σαπουνακι στα αριστερα λεγεται μπλε χρυσαφι εχει θεραπευτικες ιδιοτητες λογω της λεβαντας που περιεχει. Εγω το χρησιμοποιησα σε ξηρα σημεια και μπορω να πω πως ειδα αισθητη διαφορα. Δεν μυριζουν εντονα αλλα εχουν μια ελαφρια, ομορφη μυρωδια

Με βαρια καρδια λοιπον, ξετυλιξα τα σαπουνακια αυτα! Το μπλε σαπουνακι ειναι για το ξυρισμα , περιεχει ηφαιστιακο αργυλο , λαδι καρυδας και λαδι φοινικα. Το χρησιμοποιησα αρκετες φορες και παρατηρησα οτι αφηνει πολυ απαλο το δερμα μετα τη χρηση του, τοσο που δεν χρειαζεται μετα κρεμα σωματος ! Το αλλο σαπουνακι, περιεχει χαμομηλι,λεβαντα και λεμονι. Προοριζεται για καθημερινη χρηση και ειναι πραγματικα σαν να κλεινετε ολη η φυση μεσα σε αυτο το σαπουνι! Αφηνει το δερμα απολυτα ενυδατωμενο, σαν δερμα μωρου! 

Τελευταιο σαπουνακι που χρησιμοποιησα ειναι το ylang-ylang με εκχυλισματα και αρωμα απο ylang-ylang! Υποσχεται μειωση του αγχους και βελτιωση της διαθεσης μετα την χρηση του! 
Αυτα τα 2 πραγματακια δεν εχω δοκιμασει απο το πακετακι που μου εστειλαν . Την κηραλοιφη επειδη ειναι αντιγηραντικη και δεν ειμαι ακομα σε ηλικεια να χρησιμοποιησω κατι τετοιο. Το σαπουνακι λυπηθηκα να το ξετυλιξω οποτε κρατησα το ενα με αυτην την υπεροχη συσκευασια! 

Κλεινοντας αυτο το ποστ θα ηθελα να πω πως το olive soap bar , ειναι μια ελληνικη εταιρια που φτιαχνει χειροποιητα σαπουνια , αξιζει λοιπον να στηριξουμε την επιτυχη προσπαθεια που κανουν ! 


Φιλια πολλα!!


5 σχόλια: