Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Mini haul (essence, maybelline)

Γεια σας beauties! Σας εχω ενα μινι haul μερικες αγορες που εκανα την Παρασκευη απο τα hondos center. 

Οπως φαινεται και στην φωτογραφια , εκτος απο το κραγιον ολα τα αλλα προιοντα ειναι της essence. Μια πολυ οικονομικη και αγαπημενη εταιρια ευρειας

Πηρα αυτο το πινελακι για ρουζ το οποιο ειναι πολυ μαλακο και ειναι της καινουργιας limited σειρας. Μια βαση για τις σκιες και ενα κραγιον σε μορφη lipgloss που γινεται ματ μετα απο λιγη ωρα ,παρολο που λεει longlasting δεν διαρκει πολυ.

Αγορασα επισης 2 κρεμες για τα χερια τις οποιες πρωτη φορα ειδα και εσπευσα να τις αγορασω! Εχουν τελειες συσκευασιες και φοβερη μυρωδια , κοστιζουν μολις 2,50€ η καθεμια

Αυτη την αγορα ηθελα καιρο να την κανω αλλα δεν εβρισκα ποτε το spot killer διαθεσιμο , επιτελους ομως! Πραγματικα τοποθετωντας το πανω σε σπυρακια την επομενη μερα τα εχει "ξερανει" και στην 2η χρηση τα εχει εξαφανισει! 

Τελευταια αγορα ειναι ενα κραγιον απο την Maybelline της σειρας super stay 14h . Το αγορασα σε μια ακρως καλοκαιρινη, κοραλι αποχρωση ! Εχει φραουλενια μυρωδια και ματ τελειωμα. 

Αυτα απο 'μενα , τα λεμε σε επομενο ποστ !!

10 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα!!Το spot killer το έχω και μ αρέσει πολύ.Για την τιμή του κάνει καλή δουλειά!Την βάση σκιών την αγαπώ απλά!Το ματ κραγιόν απο Essence θέλω πολύ να το δοκιμάσω!Με γεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτη φορα δοκιμαζω βαση για σκια , επιφυλασσομαι! Ευχαριστω πολυυ :)

      Διαγραφή
  2. αααχ τι τελειο το κραγιον..θα παω να παρω και γω..θυμασαι ποσο κοστισε?? και το πινελο υπεροχο αλλα σιγα μη το βρω εδω που μενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11 ευρω κοστισε και ειναι στην αποχρωση 430 stay with me coral! Αλλα εχει και μια προσφορα αυτο τον καιρο η maybelline με την αγορα 2 κραγιον της συγκεκριμενης σειρας δωρο αλλο ενα :)

      Διαγραφή
  3. Όταν χρησιμοποιήσεις το πινελάκι πες μας αν είναι καλό και αν αξίζει! Με γεια σου, πολύ όμορφα όλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχω ηδη χρησιμοποιησει 2-3 φορες και μ'αρεσει αρκετα , πολυ μαλακο και κανει την δουλεια του οπως πρεπει! Σ'ευχαριστω πολυ :)

      Διαγραφή
  4. Όλα είναι πολύ ωραία !αλλά το κραγιόν το Maybelline κερδίζει τις εντυπώσεις .υπέροχο χρώμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με γεια σου!
    κραγιον ειναι της maybelline εβλεπα την συσκευασία τους και νόμιζα ήταν γκλοςς ! πολυ ωραίο και εντυπωσιακο χρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή