Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Νεο Haul post με αγορες που εκανα το μηνα Δεκεμβριο!


Γεια σας κοριτσια και καλες γιορτες! Επιτελους αυριο ειναι παραμονες Χριστουγεννων και ολοι λιγο πολυ εχουμε μπει στο γιορτινο κλημα των ημερων! Εκανα καποιες αγορες αυτες τις μερες, εν οψει του πρωτοχρονιατικου ρεβεγιον και λογω του οτι πολλες και καλες προσφορες κυκλοφορουν στην αγορα.
Αυτα ειναι τα πραγματακια που αγορασα και θα σας τα δειξω αναλυτικα ενα προς ενα

It's a chubby stick! Μετα απο πολυ καιρο  (επιτελους!) εγινε δικο μου ενα απο τα πολυποθητα chubby sticks της clinique. Το 35% που ειχε στα sephora στα καλλυντικα της clinique ,ερειξε κατα πολυ την τιμη του στα 13€ (απο 20€) 
Σπευσατε κοριτσια!

Επομενο προιον ειναι ενα concealer της σειρας healthy mix απο την Bourjois. Aυτη η γλυκια κασετινα με τις σκιες ειναι δωρο με την αγορα προιοντων της bourjois ,που οφειλω να πω πως με ενθουσιασε! Περιεχει βουρτσακι εφαρμογης των σκιων και καθρεφτακι. 

Κραγιον lancome σε travel size ηταν μαζι με το περιοδικο madame figgaro. Πολυ ωραια αποχρωση, πολυ μεγαλη διαρκεια, ιδανικο μεγεθος για να το εχω παντου και παντα μαζι!

Τα κραγιον mac δεν χρειαζονται συστασεις, μυθικα κραγιον που καθε γυναικα εχει εστω και ενα στη συλλογη της! 

Τελευταια προιοντα ειναι ενα αποσμητικο της dove και μαντηλακια για ντεμακιγιαζ ματιων pom pon. Τα μαντηλακια ηταν μια ευχαριστη εκπληξη καθως αφαιρουν πολυ καλα το μακιγιαζ απο τα ματια, σε αντιθεση με αλλα μαντηλακια καθαρισμου που τα καθαριζουν επιφανειακα. Το αποσμητικο ομολογω να πω πως δεν με ενθουσιασε. Ουτε απο αποψη διαρκειας, ουτε αρωματος.

Αυτες ηταν οι πιο προσφατες αγορες που εχω κανει γι'αυτο το μηνα , ελπιζω να σας αρεσαν. Σας ευχομαι να περασετε τα πιο ομορφα Χριστουγεννα πολλα φιλια!!! 

6 σχόλια:

  1. Υπέροχα όλα! Ειδικά το κασετινάκι της Bourjois και το κραγιόν της Mac!
    Να τα χαρείς καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγειά σου!!
    Πολύ ωραίες αγορές..και τέλειο το δωράκι από Bourjois!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της clinique φαίνεται πολύ ωραίο!!:):)



    http://beautysky26.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή