Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημενα προιοντα για τον μηνα που περασε !

Γεια σας κοριτσια, καλο μηνα ! Μπηκε επιτελους ο Δεκεμβριος και μειναν μολις 24 μερες για τα πολυαγαπημενα Χριστουγεννα! Σημερα λοιπον θα σας γραψω τα αγαπημενα μου προιοντα για το μηνα Νοεμβρη.
Ειναι απο τις εταιριες yves rocher, korres , erre due, seventeen, nivea ,beauty uk και moroccanoil . Ας ξεκινησουμε λοιπον! 

Αυτο ειναι ενα μαυρο μολυβακι (kohl) απο την yves rocher. Μου το εστειλε η κυρια Δεσποινα Καρυπιδου ,μαζι με καποια αλλα δειγματακια απο την εταιρια, τα οποια εχουν μπει σε εφαρμογη και μολις σχηματισω πληρη εικονα γι'αυτα θα γραψω καποιο review. Αυτο το μολυβακι λοιπον, ειχε την τιμητικη του αυτον το μηνα . Δεν ειναι πολυ μαλακο και ετσι δεν "τρεχει" απο τα ματια , αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι σκληρο. Κανει επισης και για eye-liner , διαρκει ολη μερα και ειναι ιδανικο για ευαισθητα ματια.(το λατρεψα)
Σας ειχα ξαναδειξει αυτο το primer απο την dome cosmetics , τωρα ομως το δοκιμασα και μπορω να σας πω κατα ποσο ειναι καλο. Ομολογω πως ειναι η 1η φορα που χρησιμοποιησα primer πριν την εφαρμογη του foundation και ειδα μεγαλη διαφορα! Εφαρμοζοντας το primer ,το foundation απλωνεται πολυ πιο ομοιομορφα και αφηνει πολυ πιο λειο και απαλο το δερμα. Ειναι ενα αρκετα καλο και οικονομικο primer ! 
Ενα lip balm απο την εταιρια korres. Το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενη , ενυδατωνει και αφηνει χρωμα στα χειλη. Οσο πιο μεγαλη ποσοτητα εφαρμοζουμε στα χειλη, τοσο πιο μεγαλη ειναι η αποδοση του χωματος.

Αυτο το κραγιον απο την erre due ειναι πραγματικα αγαπημενο μου . Μπορει το χρωμα να ειναι αρκετα καλοκαιρινο , εγω ομως θεωρω οτι μπορει να φορεθει και το χειμωνα .

Το moroccanoil ηταν μεσα στο glowbox Νοεμβριου, ειχα ακουσει πολλα γι αυτο το λαδακι και ηθελα αρκετο καιρο να το δοκιμασω αλλα λογω της υψηλης τιμης του δισταζα. Ειναι πολυ καλο λαδακι ,θελει μικρη ποσοτητα για ολα τα μαλλια ( αλλωστε με τετοια τιμη καθε σταγονα ειναι πολυτιμη!) τα αφηνει λεια και απαλα, δεν τα λαδωνει και μυριζει πολυ ομορφα.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο αυτο το αποσμητικο, ειναι το beauty pearl της nivea. Δεν νομιζω πως διαρκει 48 ωρες αλλα κραταει σιγουρα 24 ,μυριζει παρα πολυ ωραια.

Τελευταιο αγαπημενο προιον του μηνα ειναι αυτο το γκρι μανο απο την seventeen. Τα μανο αυτα τα εχω βολευτει πραγματικα παρα πολυ, η διαρκεια τους ειναι πολυ ικανοποιητικη και η τιμη τους ειναι ενταξει

           Αυτα ηταν τα προιοντα του μηνα, ελπιζω να σας αρεσαν! Να περνατε καλα! 

5 σχόλια:

  1. το μανο ειναι εξαιρετικο! το primer σκεφτομαι να το δοκιμασω. Ξερεις αν ειναι καταλληλο για λιπαρα δερματα; Που μπορω να το βρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω λιπαρο δερμα εχω και ειναι μια χαρα.Προιοντα της beauty uk μπορεις να προμηθευτεις στο dome.gr ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Moroccanoil! Το primer πόσο κοστίζει;
    mariasbeautifulworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή