Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Beautytest box Δεκεμβριου και παραγγελια απο το e-shop

Ημουν απο τις τυχερες κοπελες αυτου του μηνα, που προλαβα και αγορασα την πολυποθητη μηνιαια συνδρομη του beauty test box!

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το περιεχομενο του και εχοντας αγορασει 2 φορες τo cherrybox και 1 το glowbox κατα την δικη μου προσωπικη αποψη,το καλυτερο κουτακι που πλησιαζει περισσοτερο στις δικες μου αναγκες ειναι το beautytestbox.
Δειτε παρακατω το περιεχομενο του!
Ολα αυτα ηταν μεσα στο κουτακι μου εκτος απο την πουδρα στα αριστερα της εικονας, την οποια παραγγειλα εγω απο το e-shop 
Χαρηκα παρα πολυ οταν ειδα αυτο το πολυ ομορφο πορτοφολακι στο κουτακι μου! Ειναι πολυ προτοτυπο και ασυνηθιστο. 
 
Ενα καθαριστικο ροδονερο της εταιριας medicosmetics σε travel size. 

Μασκαρα aden cosmetics μακρας διαρκειας full size( την οποια παρεπιμπτοντος δεν εχω ανοιξει ακομα γιατι εχω ηδη πολλες ανοιχτες) 

Βλεφαριδες απο φυσικη τριχα. Μου αρεσε πολυ η ιδεα καθως ειναι η πρωτη φορα που θα δοκιμασω ψευτικες βλεφαριδες!

Panthenols ενυδατικο κρεμοσαπουνο full size. Ειναι το μονο προιον που δεν μου αρεσε στο κουτακι μου.

Horst Kirchberger glitter για τα ματια μαζι με τζελ σταθεροποιησης full size. Ιδανικο για το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον!

Beauty uk wet lipstik. Σε παααρα πολυ ωραια αποχρωση , σας εχω και swatch  πιο κατω. Επισης , εχει παρα πολυ καλη αποδοση χρωματος μονο με ενα περασμα εχουμε αυτο το αποτελεσμα

Αυτη την πουδρα σε ελευθερη μορφη απο την mememe ηταν η παραγγελια που εκανα εγω απο το e-shop. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτη την πουδρα και ανυπομωνω να την δοκιμασω!

Αυτο ηταν το δικο μου κουτακι και η παραγγελια μου! Εμεινα πολυ ευχαριστημενη και ελπιζω να καταφερω και τον επομενο μηνα να το παραγγειλω. Φιλια πολλα να περνατε τελεια! 

8 σχόλια:

  1. τελειο κουτακι ευτυχως και εγω το προλαβα αυτό το μηνα και συμφωνω μαζι σου ότι είναι το καλυτερο κουτακι σε σχεση με τα 2 αλλα!!! εμενα ειχε μια κασετινα με 3 σκιες από wet and wild , το κραγιον ηταν σε αποχρωση snob, και από aden ένα lip and cheek tint και κατι ακομη αλλα δν θυμαμαι χιχιχι φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ τι ωραίο κουτάκι!Έπρεπε να παραγγείλω κ εγώ!Δεν πειράζει,τον επόμενο μήνα!Να μας κάνεις review!!φιλιααααα
    http://love4glam3.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφο...Περιμένω κι εγώ το δικό μου πώς και πώς καθώς έχω δοκιμάσει τα άλλα 2 οπότε το beautytestbox μου έμεινε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω ηταν η 1η φορα που πηρα το beautytestbox και απο'δω και περα μονο αυτο θα παιρνω!

      Διαγραφή