Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Συμβουλες και tips για τα νυχια

 Ως λατρης της περιποιησης των νυχιων θα σας παραθεσω μερικες δοκιμασμενες συμβουλες για τα νυχια που εχουν σιγουρο ,επιτυχημενο αποτελεσμα !



1.Ολες γνωριζουμε πολυ καλα οτι βαφοντας συνεχεια τα νυχια μας κιτρινιζουν και γινονται πολυ αντιαισθητικα.Αυτο συμβαινει γιατι τα νυχια δεν αναπνεουν οταν ειναι μονιμως βαμμενα ευτυχως ομως με λιγο λεμονι πανω στα νυχια ξαναπερνουν το λευκο τους κανονικο χρωμα !Αυτο επιτυγχανεται κανοντας μασαζ στα νυχια μας με λιγο χυμο λεμονιου , το αποτελεσμα ειναι αμεσο!
2.Αρκετες φορες παρα τις προσδοκιες μας για καποια βερνικια νυχιων, το πινελακι ή η ποιοτητα του βερνικιου τυχαινει να μην ειναι τοσο καλη με αποτελεσμα το μανο να μην απλωνεται σωστα πανω στα νυχια . Αυτο που μπορουμε να κανουμε λοιπον ειναι να βαλουμε σε ενα μπολ αρκετη ποσοτητα καθαρου οινοπνευματος ή πολυ παγωμενου νερου και να βουτηξουμε μεσα τα χερια μας πριν την εφαρμογη του βερνικιου στα νυχια και να τα αφησουμε να στεγνωσουν απο μονα τους. Μετα το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να βαψουμε κανονικα τα νυχια μας με το βερνικι που εχουμε επιλεξει θα δειτε ποσο ομοιομορφα θα απλωνεται το βερνικι πανω στα νυχια μετα απο αυτο το tip!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου